Γυμνασιο Λινόπετρας

Το 1980, έξι χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή, κτίστηκε το Γυμνάσιο Λινόπετρας μέσω της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών, με Αμερικανική βοήθεια. Προοριζόταν για τη φοίτηση των παιδιών προσφύγων του γειτονικού συνοικισμού Λινόπετρας και των γύρω περιοχών. More »

Γυμνασιο Λινόπετρας

Σήμερα, το κτίριο έχει αναβαθμιστεί. Υπάρχουν εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, εργαστήριο Τέχνης, Σχεδιασμού και Τεχνολογίας, αίθουσες Οικιακής Οικονομίας, αίθουσα Μουσικής, τρία εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αίθουσα Αλφαβητισμού και αίθουσα Υποδοχής Γονέων, αίθουσα Προβολών, αίθουσα Μαθηματικών, αίθουσα Ειδικής Αγωγής. More »

Παγκύπριος Διασχολικός Αγώνας Μικρών Μοντέλων Ηλιακού Αυτοκινήτου

Το ΕΚΕ, από το Μάιο του 2005, πραγματοποιεί στο Γυμνάσιο Λινόπετρας, όπου εδρεύει, την ετήσια εκδήλωση «Ηλιος Πηγή Ενέργειας». More »

 

Επίσκεψη μαθητών στην Πάφο

Τα ψηφιδωτά της Πάφου επίσκεψη

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεδουλά


Απογευματινά Ενισχυτικά Μαθήματα του Προγράμματος ΖΕΠ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος στο Γυμνάσιο Λινόπετρας θα διεξάγονται ενισχυτικά μαθήματα του Προγράμματος ΖΕΠ τα οποία θα λειτουργήσουν στις 6 Νοεμβρίου 2014.Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι δωρεάν και καλό θα ήταν όσοι από τους μαθητές ενδιαφέρονται, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, έτσι ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα τμήματα. Σε περίπτωση που ο αριθμός συμμετοχής των μαθητών δεν είναι επαρκής τα τμήματα δεν θα λειτουργήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στην υπεύθυνη του προγράμματος ΖΕΠ
κ. Μαρία Ευθυμίου
τηλ.: 25306023

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Παράδοση λαβάρου και σημαιών

Εκδήλωση 28ης Οκτωβρίου

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Program-SYNEDRIOY – TELIKO

Εκλογές Παιδοβουλευτή

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗΣ

1η Οκτωβρίου

IMG_2349 IMG_2334 IMG_2316 IMG_2326 IMG_2327

Move week

IMG_2284 IMG_2263 IMG_2220 IMG_2372


Hit Counter provided by iphone 5